Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Copyright • Sivuinfo • Linkit/ä • Arvostelut

Condor

"Condor on maa pilvien päällä, paikka, jossa painajaiset asuvat. Se on piilossa silmiltämme, mutta joskus sinne eksyy lapsia ilman poispääsyä. He tulevat hulluiksi tai muuttuvat osaksi painajaisia. Heistä tulee harhakuvia, pelottavia olioita jotka saalistavat sieluja öisin pimeillä kaduilla. Ne harvat, jotka onnistuvat selättämään edessä olevat vaikeudet ja selviämään hengissä Condorin vaativissa olosuhteissa luovat yhdessä siirtokunnan, jonka ainoa tarkoitus on päästä pois pahimpien pelkojen maasta, jota johtaa itse paholainen."

Tervehdin sinua, kulkija

Condor on vuonna 2017 perustettu fantasiapohjainen roolipeli. Ylläpidon puolella pyörii joillekin tuttu ja joillekin vähemmän tuttu Haukka.

Sivuilla seikkaillaan lumotulla, pahuuden täyttämällä lentävällä saarella, jonka nimi on Condor. Pelin suojaikäraja on k-14, koska tarinat saattavat sisältää muun muassa väkivaltaa, mutta nuoremmatkin saavat liittyä mukaan omalla vastuulla. Pelissä seikkaillaan ihmishahmoilla, jotka ovat ikähaarukaltaan noin 12-20 vuotiaita lapsia/nuoria.

Sivujen juoni pysyy lähestulkoon samana, muutamia erillisiä ylläpitäjän omia juonikuvioita lukuun ottamatta. Muussa tapauksessa valta on liityneiden käsissä ja heidän roolipelinsä tapahtumissa. Tule mukaaamme seikkailemaan maailmaan, joka on täynnä pahuutta. Tee omat ratkaisusi ja luo hahmollesi unohtumaton tarina.

Liity rohkeasti joukkoomme!

Vaikka et olisikaan liittymässä iloiseen joukkoomme jätäthän jälkesi Bookin puolelle.

 

 

Get the Flash Player to see this player.
©2019 Condor - suntuubi.com